interessante stuf...  Apple Maps Car

Het beoogde doel?

Een verzamelplaats creëren van weetjes, nieuwtjes, geruchten, straffe verhalen, ontdekkingen en vondsten, zelfs fake nieuws in krant en tijdschrift, verder aangevuld met links naar websites die voor onze doelgroep interessant kunnen zijn.

Voor elk wat wils... 

Op 9 januari 2007 stapte Steve Jobs het podium van Macworld op en sprak voor het eerst het woord 'iPhone' in het openbaar uit. Een revolutionair toestel, dat hij voorstelde als een drie-in-een-product. ,,Een iPod met breed scherm en met touchscreen, een revolutionaire mobiele telefoon en een baanbrekend communicatie-apparaat met internet."In een presentatie die meer dan anderhalf duurde stelde Steve Jobs, in zijn o zo vertrouwde zwarte coltrui en jeans, het nieuwe apparaat voor. Het verliep allemaal nog wat traag en moeizaam, maar het publiek was duidelijk enthousiast. Tien jaar later werd de oorspronkelijke iPhone al ettelijke keren in een nieuw jasje gestoken, maar de visie van Jobs is dezelfde gebleven.

Op dinsdag 14 september, om 19 u. Nederlandse tijd is er een Apple-Event

De ogen zijn vooral gericht op de nieuwe iPhone 13-serie die dan wordt aangekondigd

 

Vorig jaar verscheen de nieuwe iPhone 12 pas veel later in het najaar. Maar de iPhone 13 ligt weer keurig op schema voor een release in september. Of ‘iPhone 13’ … eigenlijk moeten we zeggen: ‘iPhone 13-serie’, want we verwachten de nieuwe iPhone 13 in diverse soorten en maten. Ten eerste een klein en een groot instapmodel (de iPhone 13 mini en de iPhone 13), ten tweede een klein en een groot luxe-model (de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max).

Naar verluidt heeft de iPhone 13 nagenoeg hetzelfde ontwerp als de iPhone 12, maar dan met een kleinere notch (het hapje uit het scherm). Ook de opstelling van de cameralenzen verschilt iets.

Als nieuwe functies worden een sterk verbeterde camera en een ProMotion-display met een verversingsgraad van 120Hz genoemd. De batterij wordt groter, er komt een snellere A15 Bionic-chip in en de snelle vorm van 5G komt naar veel meer landen. Ook nieuw is satellietcommunicatie  waarmee je een noodsignaal kunt versturen als je geen mobiel bereik hebt. Het is nog niet duidelijk welke van de functies exclusief voor de Pro-modellen zijn.